Telefon (+45) 3332 0722

FAQ

FAQ

Nedenfor håber vi, at give svar på dine spørgsmål. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Karim Design Brudekjoler

Ja gerne. På den måde kan vi bedre give en god service og assistere dig i dit valg af brudekjole. Du kan booke din aftale ved at klikke her.

Man skal bestille sin brudekjole minimum 2,5 måned inden bryllupsdatoen, afhængig af modellen. Des bedre tid ude des mere kan vi tilbyde dig, når vi ser på brudekjoler.

Vi kan i særlige tilfælde levere kjoler med en måneds varsel, det afhænger dog af bestillingen.

Når man bestiller sin brudekjole, noterer vi alt fra størrelse og farve til særlige ændringer i forhold til original modellen.

Vi tager 50% af kjolens pris forud, og de resterende 50% betales til sidste fitting.

Vi holder ikke udsalg – men vi sætter stor pris på, at man er i god tid, og derfor giver vi rabat, hvis du bestiller din kjole i god tid. Bestiller man eksempelvis kjolen seks måneder inden, den skal leveres, får man 10% i rabat.

Det er også muligt at købe prøvemodeller, når de udskiftes løbende.

De brudekjoler, vi har i butikken, er blot en model, du prøver. Når du har valgt din brudekjole, bliver der syet en ny model til dig, som tilsvarer dine personlige mål.

Ved udgåede modeller er der mulighed for at købe prøvemodellen til nedsat pris.

Det er ikke så kostbart, som man umiddelbart skulle tro, da vi har en effektiv forretningsgang og dygtige syersker.

Bryllupper er forskellige, og det er budgetter også. Vi har stor respekt for et givet kjolebudget.

Du kan sagtens blive en fantastisk smuk brud, selvom du ikke spenderer en masse penge, men det er klart, at prisen sætter en naturlig grænse for, hvad der er muligt. Brudekjolerne starter fra 7500,-.

Da alle brudekjoler bliver skræddersyet, er der ikke nogle omkostninger forbundet med selve kjolen. Dvs. Tilretningerne er inkluderet i kjolens pris.

Hos Karim Design ved vi, det kan være en hård tid at være studerende, og det betyder noget at kunne spare lidt. Derfor giver vi 5% på vores brudekjoler til studerende.

(Bemærk venligst at dette ikke er i sammenhæng med andre procenter)

Vi syr gerne et slør, der passer til netop din brudekjole, og vi har et udvalg af skørter, der matcher vores brudekjoler. Eksempelvis kan blonderne matches, og vi laver naturligvis begge dele i den ønskede længde.

Da alle brudekjoler bliver syet fra bunden, og efter dine personlige mål, har vi ingen størrelser. Alle brudekjoler bliver syet, så den passer netop dig.

Ja, du er mere end velkommen til at medbringe inspiration. På den måde kan vi lave din brudekjole ud fra dine ideer og tanker, så du får netop den kjole, du ønsker dig.

Man skal regne med to-tre gange. Der kan dog forekomme flere fittings alt efter, hvilken model du vælger. Dette er blot med til at sikre, at kjolen sidder som den skal.

Du skal have det undertøj og de sko med, som du skal have på til din brudekjole. Det er også en god ide at tage de smykker med, som du skal have på til brylluppet, så du kan se, hvordan det hele passer sammen.

Vi opbevarer gerne alle brudekjoler hos os. Kjolen kan afhentes helt frem til bryllupsdatoen, og den bliver selvfølelig dampet og strøget inden levering.

Hvis kjolen skal opbevares mindre end et år, er det gratis. Efter 12 måneder betaler man 500,- per år.

Karim Design Brudekjoler