Telefon (+45) 3332 0722

Proces

SAMMEN LAVER VI DIN DRØMMEKJOLE

Der findes mange slags brudekjoler, og det kan være en svær beslutning, når man skal vælge. Det vigtigste er, at man kan se sig selv i kjolen; snittet skal være rigtigt, så det fremhæver dine fortrin, og du skal føle dig vel tilpas. Måske du allerede har en kjole i tankerne, måske du endnu ikke er afklaret – med vores mange års erfaring guider vi dig gennem processen på en professionel måde.

Du har eventuelt en drømmekjole i tankerne, og vil gerne have hjælp til at føre den ud i livet

Vi hjælper dig gennem processen med at skabe netop den kjole, som du drømmer om at have på til dit bryllup. Vi tager udgangspunkt i dine drømme, og byder dine ideer velkommen. Vi har lige præcis den erfaring, der skal til, for at skabe en drømmekjole til dig.

Det kræver naturligvis, at vi lytter godt efter, så vi ved præcis, hvad du som kunde ønsker. Derfor tager vi os tiden til at tale det hele grundigt igennem med dig. Hvilke materialer ønsker du? Skal du have silke, blonder, broderier, palietter, tyl, perler eller sten? Mange valg, som vi guider dig igennem. På den måde udformer vi den rigtige kjole til dig.

Undervejs kan vi også se på nogle af vores andre modeller, så du har mulighed for at forestille dig detaljer og elementer på din kjole.

I processen tegner vi en skitse af kjolen, så du kan se, hvordan den tager sig ud.

Til bruden, som endnu ikke er afklaret

Hvis du kommer ind til os uden en fast ide om, hvordan du ønsker din kjole, så tager vi os god tid til at hjælpe dig med at finde netop det snit, som vil klæde dig bedst. Skal du have ærmer? Skal der være slæb? Skal du have knapper eller lynlås? Vi gennemgår materialerne med dig, ned til den mindste detalje, og vi finder det, som fanger din interesse, og arbejder videre med de mange muligheder. Alt er skræddersyet, så begrænsningerne er få.

Vi har mange færdige modeller, som kan inspirere dig. Disse kan sagtens kombineres, så du for eksempel vælger toppen fra en kjole og underdelen fra en anden. Alt dette sys op efter dine mål, så kjolen kommer til at sidde perfekt. Smukt design gør hele forskellen.

Praktisk information

Hvad enten du allerede har din drømmekjole i tankerne, eller stadig mangler afklaring omkring, hvordan du godt kunne tænke dig din kjole, skal du booke en tid hos os. Du skal regne med at komme til 2-3 fittings.

Book en tid

karimdesign-brudesloer