FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål

Skal jeg lave en aftale for at prøve brudekjoler, eller hvis jeg blot vil have en snak?

Ja gerne. På den måde kan vi bedre give en god service og assistere dig i dit valg af brudekjole.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg have bestilt min brudekjole?

Man skal bestille sin brudekjole minimum 3 måned inden bryllupsdatoen, afhængig af modellen. Des bedre tid ude des mere kan vi tilbyde dig, når vi ser på brudekjoler.

Hvordan forgår bestilling og betalingen af jeres brudekjoler?

Når man bestiller sin brudekjole, noterer vi alt fra størrelse og farve til særlige ændringer i forhold til original modellen. Vi tager 50% af kjolens pris forud, og de resterende 50% betales ved afhentning.

Bliver min brudekjole lavet som ny, eller får jeg den model, som er i butikken?

De brudekjoler, vi har i butikken, er blot en model, du prøver. Når du har valgt din brudekjole, bliver der syet en ny model til dig.

Hvad koster det at få en costume designed brudekjole?

Det er ikke så kostbart, som man umiddelbart skulle tro, da vi har en effektiv forretningsgang og dygtige syersker.

Kan jeg få brudekjoler, som er inden for mit budget?

Du kan sagtens blive en fantastisk smuk brud, selvom du ikke spenderer en masse penge, men det er klart, at prisen sætter en naturlig grænse for, hvad der er muligt. Brudekjolerne starter fra 7500,-.

Sælger I slør og skørter?

Vi syr gerne et slør, der passer til netop din brudekjole, og vi har et udvalg af skørter, der matcher vores brudekjoler. Eksempelvis kan blonderne matches, og vi laver naturligvis begge dele i den ønskede længde.

Hvilken størrelse skal jeg bestille min brudekjole i?

Da alle brudekjoler bliver syet fra bunden i en standard størrelse, skal vi nok hjælpe med at bestille den rette størrelse til netop dig.

Kan I lave brudekjoler ud fra et billede eller en tegning?

Ja, du er mere end velkommen til at medbringe inspiration. På den måde kan vi lave din brudekjole ud fra dine ideer og tanker, så du får netop den kjole, du ønsker dig.

Hvad skal jeg have med, når jeg skal prøve min kjole?

Du skal have det undertøj og de sko med, som du skal have på til din brudekjole. Det er også en god ide at tage de smykker med, som du skal have på til brylluppet, så du kan se, hvordan det hele passer sammen.

Kan I opbevare min brudkjole til mit bryllup?

Vi opbevarer gerne alle brudekjoler hos os. Kjolen kan afhentes helt frem til bryllupsdatoen, og den bliver selvfølelig dampet og strøget inden levering. Hvis kjolen skal opbevares mindre end et år, er det gratis. Efter 12 måneder betaler man 500,- per år.