FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål

Skal jeg lave en aftale for at prøve brudekjoler, eller hvis jeg blot vil have en snak?

Ja gerne. På den måde kan vi bedre give en god service og assistere dig i dit valg af brudekjole.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg have bestilt min brudekjole?

Man skal bestille sin brudekjole minimum 2,5 måned inden bryllupsdatoen, afhængig af modellen. Des bedre tid ude des mere kan vi tilbyde dig, når vi ser på brudekjoler.

Hvordan forgår bestilling og betalingen af jeres brudekjoler?

Når man bestiller sin brudekjole, noterer vi alt fra størrelse og farve til særlige ændringer i forhold til original modellen. Vi tager 50% af kjolens pris forud, og de resterende 50% betales til sidste fitting.

Hvornår holder I udsalg?

Vi holder ikke udsalg – men vi sætter stor pris på, at man er i god tid, og derfor giver vi rabat, hvis du bestiller din kjole i god tid. Bestiller man eksempelvis kjolen seks måneder inden, den skal leveres, får man 10% i rabat.

Bliver min brudekjole lavet som ny, eller får jeg den model, som er i butikken?

De brudekjoler, vi har i butikken, er blot en model, du prøver. Når du har valgt din brudekjole, bliver der syet en ny model til dig, som tilsvarer dine personlige mål.

Hvad koster det at få skræddersyede brudekjoler?

Det er ikke så kostbart, som man umiddelbart skulle tro, da vi har en effektiv forretningsgang og dygtige syersker.

Kan jeg få brudekjoler, som er inden for mit budget?

Du kan sagtens blive en fantastisk smuk brud, selvom du ikke spenderer en masse penge, men det er klart, at prisen sætter en naturlig grænse for, hvad der er muligt. Brudekjolerne starter fra 7500,-.

Hvad koster tilretningerne?

Da alle brudekjoler bliver skræddersyet, er der ikke nogle omkostninger forbundet med selve kjolen. Dvs. Tilretningerne er inkluderet i kjolens pris.

Har i studierabat?

Hos Karim Design ved vi, det kan være en hård tid at være studerende, og det betyder noget at kunne spare lidt. Derfor giver vi 5% på vores brudekjoler til studerende.

Sælger I slør og skørter?

Vi syr gerne et slør, der passer til netop din brudekjole, og vi har et udvalg af skørter, der matcher vores brudekjoler. Eksempelvis kan blonderne matches, og vi laver naturligvis begge dele i den ønskede længde.

Hvilken størrelse skal jeg bestille min brudekjole i?

Da alle brudekjoler bliver syet fra bunden, og efter dine personlige mål, har vi ingen størrelser. Alle brudekjoler bliver syet, så den passer netop dig.

Kan I lave brudekjoler ud fra et billede eller en tegning?

Ja, du er mere end velkommen til at medbringe inspiration. På den måde kan vi lave din brudekjole ud fra dine ideer og tanker, så du får netop den kjole, du ønsker dig.

Hvor mange gange skal jeg prøve min brudekjole?

Man skal regne med to-tre gange. Der kan dog forekomme flere fittings alt efter, hvilken model du vælger. Dette er blot med til at sikre, at kjolen sidder som den skal.

Hvad skal jeg have med, når jeg skal prøve min kjole?

Du skal have det undertøj og de sko med, som du skal have på til din brudekjole. Det er også en god ide at tage de smykker med, som du skal have på til brylluppet, så du kan se, hvordan det hele passer sammen.

Kan I opbevare min brudkjole til mit bryllup?

Vi opbevarer gerne alle brudekjoler hos os. Kjolen kan afhentes helt frem til bryllupsdatoen, og den bliver selvfølelig dampet og strøget inden levering. Hvis kjolen skal opbevares mindre end et år, er det gratis. Efter 12 måneder betaler man 500,- per år.