Herre

Hvorfor ikke få lavet det rigtigt?

Hos Karim Design har vi mange års erfaring med design af brudekjoler, selskabskjoler, skjorter og jakkesæt, som alle bliver skræddersyet.

Vi skræddersyer alt såvel bukser, jakker, blazere, frakker, smoking, kjole og hvidt samt skjorter. Det hele bliver syet efter alle skrædderkunstens regler, lige efter dine mål. Dette har vi været eksperter i gennem to generationer.

Vi lægger stor vægt på at yde den bedste service. Vi gemmer dine mål og kan løbende variere og justere modellen efter dit ønske, når du får syet skjorter, bukser samt blazere hos os. På den måde sikrer vi, at processen bliver så nem og enkel som mulig.

Fordelen ved at vælge skræddersyet

En skræddersyet skjorte eller et jakkesæt vil være med til at fremhæve dine bedste træk, da det er syet præcis efter dine mål.

Derudover er du med under hele processen, så du har indflydelse på de mindste detaljer; lige fra pasform til antal af knapper, knaphulsfarve, lommer, kontrastfarver mm. Det giver dig mulighed for et helt individuelt udtryk og pasform.

Book en tid

Giv dit suit den helt rigtige detalje

Materialer

Hos Karim Design benytter vi os udelukkende af de bedste materialer. På den måde sikrer vi os, at du føler dig velklædt.

Vores skjorter er i bomuld og fås i alle tænkelige farver og mønstre. Billederne viser et lille udsnit af valgmulighederne.

Du vælger selv om skjorten, jakkesættet eller frakken skal være ensfarvet, stribet, ternet, mønstret eller en kombination – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Selve processen

For at dit skræddersyede tøj skal sidde optimalt, skal du typisk komme til 1-3 fittings. Det er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Prisen har du selv stor indflydelse på, da den afhænger af materialevalget. Vi har selvfølgelig materialer i alle prisklasser. Alt i bedste kvalitet, men med varierende priser.

Skræddersyet skjorter fra 900,-
Jakkesæt fra 4.800,-
Bukser fra 1.800,-
Blazer fra 3.100,-
Frakker fra 4.000,-

Til gommen

Skal du giftes, og har din brud fået købt sin brudekjole hos os, kan du glæde dig over, at vi giver dig 10% på dit tøj til brylluppet.

Firmaaftaler

Vi står naturligvis også til fuld rådighed for virksomheder. Kontakt os gerne, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde. Vi kommer også gerne ud til jer med vores materialer, så vi kan vise, hvad vi har at byde på.