Attention to detail

Fra drømme til virkelighed

Vi hjælper dig gennem processen med at skabe netop den kjole, som du drømmer om at have på til dit bryllup. Vi tager udgangspunkt i dine drømme, og byder dine ideer velkommen. Vi har lige præcis den erfaring, der skal til, for at skabe en drømmekjole til dig.

Det kræver naturligvis, at vi lytter godt efter, så vi ved præcis, hvad du som kunde ønsker. Derfor tager vi os tiden til at tale det hele grundigt igennem med dig. Hvilke materialer ønsker du? Skal du have silke, blonder, broderier, palietter, tyl, perler eller sten? Mange valg, som vi guider dig igennem. På den måde udformer vi den rigtige kjole til dig.

The complete experience

Smukt design gør hele forskellen.

Vi har mange færdige modeller, som kan inspirere dig. Disse kan sagtens kombineres, så du for eksempel vælger toppen fra en kjole og underdelen fra en anden. Uanset om du vælger en færdig model eller speciel designet kjole, syes den op i en standard størrelse som passer dit bryst, talje og hofte mål bedst mulig. Det vil sige, at kjolen skal tilrettes efterfølgende, så den kommer til at sidde perfekt. Smukt design gør hele forskellen.

Der findes mange slags brudekjoler, og det kan være en svær beslutning, når man skal vælge. Det vigtigste er, at man kan se sig selv i kjolen; snittet skal være rigtigt, så det fremhæver dine fortrin, og du skal føle dig vel tilpas. Måske du allerede har en kjole i tankerne, måske du endnu ikke er afklaret – med vores mange års erfaring guider vi dig gennem processen på en professionel måde.

What about men?

Fordelen ved at vælge costume design

Vi producerer alt såvel bukser, jakker, blazere, frakker, smoking, kjole og hvidt samt skjorter. Det hele bliver syet efter alle kunstens regler, ud efter dine mål. Dette har vi været eksperter i gennem to generationer.

Vi lægger stor vægt på at yde den bedste service. Vi gemmer dine mål og kan løbende variere og justere modellen efter dit ønske, når du får syet skjorter, bukser samt blazere hos os. På den måde sikrer vi, at processen bliver så nem og enkel som mulig.