Farah & Christian

Hvor mødte I hinanden? 

Vi mødte hinanden første gang gennem en fælles ven, som faktisk endte med at være vores fotograf til brylluppet. Nogle år efter mødte vi hinanden igen i byen, hvor vi udvekslede telefonnumre og derefter begyndte vi at se hinanden.   

Hvordan friede han til dig? 

Christian friede på vores ferie til Bali. Han havde planlagt det og arrangeret det hjemmefra. Han fandt et resort i Ubud, der ligger helt fantastisk højt placeret i en skov, hvor han havde valgt deres mest romantiske og private bambushytte med den smukkeste udsigt. I hytten var der dækket op til middag til os, og der var rosenblade og lys over det hele. Han havde endda også sørget for at låne en højtaler af dem, så vi kunne høre musik under maden. Det var helt perfekt! Jeg havde slet ikke set det komme. Op til havde han sagt, at jeg skulle være klar på et bestemt tidspunkt, fordi vi ville blive hentet af en chauffør og mere ville han ikke sige. Jeg tænkte med det samme, at han nok ”bare” havde fundet et bestemt sted vi skulle tage hen og spise, som han havde arrangeret med hotellet. Så jeg blev meget overrasket, da vi ankom og en tjener fulgte os hen til den flotte bambushytte. Da vi var alene, sagde han de sødeste ting til mig, at han elsker mig og vil være sammen med mig for evigt. Så faldt han på knæ og friede. Det kunne ikke have været bedre – stedet, middagen, vinen, musikken, det tropiske vejr. Det var som en drøm. Resten af ferien føltes som en bryllupsrejse!  

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Jeg valgte kjolen Dhar. Det var en af de første kjoler jeg prøvede, og jeg kan huske, da jeg prøvede den, at jeg var meget i tvivl om, hvad jeg synes om den. Min mor, svigermor, søster og svigerinder var derimod ikke i tvivl. De synes den sad perfekt på mig, men jeg var ikke helt overbevist. Kjolen er nemlig havfrueformet og sidder meget stramt. Jeg havde egentlig sagt til mig selv, at det var ikke sådan en type kjole jeg ville have. Efter at have prøvet over 10 kjoler, gik jeg hjem og så billederne og tænkte over det. Jo mere jeg kiggede på billedet af mig i Dhar kjolen, jo bedre kunne jeg lide den. Jeg besluttede mig derfor for at booke endnu en tid og prøve kjolen igen. Denne gang var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være den! Hesam var en fantastisk hjælp og han inspirerede til, hvordan jeg kunne gøre den helt perfekt til mig. Den blev skræddersyet og vi blev enige om at lukke den ved halsen, så ryggen var åben i en rudeform. Ærmerne gjorde vi lidt kortere, så de blev trekvart lange. Den blev helt perfekt! 

Beskriv dit bryllupsdagslook ... 

Kjolen var havfrueformet og cremefarvet med blonder. Skoene var i nude og havde en tyk hæl. Mit hår var sat op, da jeg synes det passede bedst med sløret. Til middagen tog jeg sløret af og løsnede håret lidt, så det var halvt løs og halvt sat op. Makeuppen var meget enkelt og primært i nudefarver, da jeg synes kjolen skulle have al opmærksomheden. Jeg havde lange øreringe på, som var lånt af min mor og ellers ingen smykker, bortset fra min forlovelsesring og senere min vielsesring. 

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag? 

Jeg følte mig meget smuk og tilpas. Kjolen var lige mig og viste mine former på en helt anden måde end jeg var vant til. Tænk, at jeg i starten var i tvivl om, at det skulle være den! 

Hvor blev du gift? Fortæl os om hvor det forgik, stilen, atmosfæren på din bryllupsdag. 

Vi blev viet i Gentofte Kirke, receptionen blev holdt hos Christians forældre i Charlottenlund og middag og fest blev afholdt i Laden på Sonnerupsgaard Gods. 

Gentofte Kirke er en klassisk, intim kirke, der har været kirken i Christians familie over flere generationer, så, at vi blev viet der, betød meget for hans side af familien. 

Vi valgte Sonnerupgaard Gods til festen af to årsager: Vi ville gerne finde et sted med mulighed for at planlægge alt selv. Vi blev hurtigt enige om, at vi ikke ville vælge en pakkeløsning, fordi det ikke ville passe til det bryllup vi gerne ville have. Og vi forelskede os i den store lade med det samme og kunne allerede se så mange muligheder til at skabe en fantastisk fest. Vi havde skabt de helt perfekte, idylliske rammer for et sensommerbryllup lige efter vores ønsker. 

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen? 

Det mest udfordrende med planlægningen var at lave gæstelisten. Den tog en evighed at lave, fordi vi følte at vi skulle gøre begge vores familier glade og selv være tilfredse. Der var tidspunkter, hvor vi næsten glemte at glæde os til brylluppet, men det fandt vi heldigvis en løsning på i sidste ende.

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

Helt klart gæsterne og dem, som havde en ”rolle” til brylluppet. Vi var begge to så overvældede over, at alle gjorde alt for at gøre dagen så perfekt for os som muligt. Alle var glade, festlige og i et fantastisk humør dagen lang. Uden dem ville dagen slet ikke have været den samme. 

Det sjovest øjeblik på dagen var??

Vi havde en helt fantastisk dj, som kunne forstå at skabe en fest! Han var god til at binde to forskellige kulturer sammen gennem musik og dans. Det sjoveste øjeblik var derfor, da der allerede kom gang i dansegulvet mellem hovedret og dessert. Der blev sat en sang på til Dabke, som er en slags arabisk folkedans, som fik alle op fra stolene og ud på dansegulvet! Selv dem, der aldrig danser til fester, dansede igennem. Det eneste ærgerlige er, at vi ikke har billeder eller video af det, fordi alle dansede med. 

Hvor gik bryllupsrejsen hen?

Bryllupsrejsen gik til Maldiverne, som var en bryllupsgave fra mine forældre. Vi boede i en watervilla og havde adgang til en privatstrand, pool og restaurant. Der var næsten ingen mennesker, så det var et sted lige for os til at kunne slappe af og bare være sammen efter nogle hektiske planlægningsmåneder uden meget søvn eller tid til hinanden. Jeg ville i øvrigt gennemleve den hektiske tid 10 gange igen for at opleve den dag, så det var alt værd!  

Nogle sidste råd eller viseord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude? 

Alle siger det til en hele tiden, men virkelig NYD det hele! Selvom det til tider næsten kan blive en byrde og man bare har lyst til at aflyse det hele, fordi planlægningen kan være så hård, så er det ALT værd, når man er kommet til dagen, som flyver afsted. Man vil gøre alle glade og tilfredse, men husk, at det er jeres dag og jer, der bestemmer. De personer, der skal være glade og tilfredse, er kun jer og familie og venner skal nok blive det, når I er. Det vigtigste er, at I får det bryllup, som I ønsker og I skal ikke ude i at komme til at fortryde noget, I enten har valgt at gøre eller ikke har gjort i sidste ende. 

Leverandøre omfavnet af.

Bruden bar brudekjole fra: Karim Design 

Gommen bar tøj fra: Mond of Copenhagen

Fotograf: Christian Birkebæk: https://christianbirkebaek.com/photography IG: christianbirkebaek og Wedding Day Films. IG: weddingdayfilm.dk

Videograf: Wedding Day Films: https://weddingdayfilms.dk/ IG: weddingdayfilm.dk

Bryllupslokation: Sonnerupgaard Gods. IG: sonnerupgaard

Mad fra: Sebastian Randrup

Blomsterleverandør: Diana Rose: https://dianarose.dk/ IG: dianarose.dk

Hår: https://www.frisoer-dupont.dk/  

Makeup: Bardomsveninde 

Bryllupsplanlægger: A Day 2 Remember: https://www.aday2remember.dk/ IG: aday2remember.dk  

DJ: DJ-Ahmad Zanhar. IG: djahmadzanhar

Sko: ASOS

Ringe: Per Borup Design 

Bryllupskage: Ostekagehuset: https://ostekagehuset.dk/

Flere af vores fortryllende historier

View all