FAQ

Her kan du finde svar på de spørgsmål, du nu kan have vedrørende Karim Design og vores produkter. Finder du ikke et svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på mail kontakt@karimdesign.dk, eller via. vores live chat her på siden.

Bestilling

Kjolen produceres først når bestillingen er gået igennem. Det betyder altså at vi ikke har et varelager, men laver kjolen specielt til dig.

Der er et par måder at bestille Karim Design kjoler samt jakkesæt på.
Du kan bestille din brudekjole, selskabskjole mm. her online.
Du kan besøge os i vores forretning efter aftale og vi vil hjælpe dig med din brudekjole, selskabskjole eller jakkesæt, ved at booke en aftale her
Eller du kan booke en virtuel aftale her online.

Så længe kjolen er en del af vores kollektion og ikke bliver solgt som udstillingsmodel, kan vi altid tilbyde den og lave den på bestilling. Se kjole kollektionen her

Vi anbefaler, at du bestiller brudekjolen som minimum 4 måneder før din bryllupsdag og helst gerne 6 måneder før, grundet forsendelse og eventuelle ændringer, der måtte være nødvendige. Kontakt forretning for at få bekræftet vores aktuelle leveringstid, hvis der er en særlig kjole du har i tankerne.

Vi kan ikke altid garantere at vi kan levere en hasteordre, men vi vil altid gerne undersøge om det er muligt – ved hasteordre bliver der beregnet et ekstra gebyr. Kontakt forretningen for info herom. 

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil forsøge at gøre vores bedst for, at imødekomme dit ønske.

Kontakt os her

På dette tidspunkt skal alle kjole bestillinger placeres online eller i forretningen på Store Kongensgade 112. For spørgsmål eller hjælp angående en online ordre kontakt os her

Booking / Besøg / Kontakt

Lige nu har vi en enkelt forretning på Store kongensgade 112, 1264 København K Danmark, Se hvor vi ligger her.

Butikken har åbent fra Mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 9-15 

Vi har dog altid åbent online 24/7

Forretningen i København på Store Kongensgade 112 kan der bookes en aftale her online eller ringe ind på tlf.: 33 32 07 22

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at købe brudekjolerne online her eller i vores forretning i københavn på Store Kongensgade 112 – hvis du ønsker at blive forhandler af vores kjoler så kontakt os venligst.

Vi elsker en stor fest, så stol på os når vi siger ”less is more”- du får en vellykket aftale med færre meninger, så der er plads til dine egne - vi beder dig begrænse dit antal gæster for at du bedre selv kan fokusere. Vi glæder os til at byde dig og dine nærmeste velkommen.

Ja, du har brug for en aftale for at prøve brudekjoler, så vi bedre kan hjælpe dig med at finde din drømmebrudekjole og give dig den bedst service. 

Det kan du gøre ved at booke en tid online her, eller ringe til forretningen på Store Kongensgade 112 i København på tlf.: 33 32 07 22.

Når du planlægger en aftale i butikken, får du en stylist, der guider dig gennem kjole udvælgelsesprocessen og vores brudekjole univers. Ved din kjoleprøvning aftale får du en-til-en opmærksomhed i 60 minutter i vores hyggelige omgivelser. (Det er også muligt at booke 1 time og 30 min med mousserende vin) - Din stylists fornemmeste opgave er, at rådgive og hjælpe dig med at finde drømmekjolen til den store dag.

Vi foreslår, at du medbringer hudfarvet. Dette kan være en stropløs bh, undertøj og / eller shapewear. Husk også sko i den ønskede højde. Hvis ikke du har mulighed for at have sko med, har vi også et lille podie til rådighed så du kommer op i højden.

Husk også opsat hår, hvis du planlægger opsat frisure på den store dag.

Vores prøvemodeller er i en størrelse ca. 40, men det varierer efter stil. Nogle af kjolerne har dyb v udskæring i ryg eller korsage, som gør størrelsen kan tilpasses. Desuden har vi også klemmer og andre redskaber, som hjælper med kjolernes pasform, så man skal ikke bekymre sig om at kunne passe prøvemodellen 100%. 

Under din aftale hjælper din stylist dig med dine målinger og yder dimensioneringsrådgivning i forhold til det ønskede design. 

For at undgå spild og opretholde produktets integritet beder vi dig om ikke at medbringe drikkevarer udefra. Du kan booke en aftale med mousserende vin her, hvis du ved du vil fejre øjeblikket!

Du modtager en påmindelses-e-mail 72 timer før din aftale. Du kan svare på e-mailen eller annullere selv, eller du kan ringe direkte til butikken på 33 32 07 22 for at aflyse en aftale.

Absolut! Vi ved, hvor vigtigt et foto kan være, for at fange alle detaljerne og se kjolen fra alle vinkler. Du er velkommen til at tage så mange fotos under brudekjoleprøvningen, som du vil.

Kontroller dine spam- og uønskede mapper. Hvis du stadig igen ingen bekræftelse har fået så kontakt os venligst hurtigst muligt så vi sikre du har den ønskede aftale.

Du kan kontakte os på kontakt@karimdesign.dk eller tlf: 33 32 07 22.

Levering / Returnering

Fra bestilling til færdig kjole kommer meget an på, hvilket design brudekjolen har – der er et spænd mellem 2-4 måneder. Under særlig omstændigheder vil vi imødekomme en hurtigere levering. For dette, kontakt os venligst her.

Du modtager altid en ordrebekræftelse på din bestilling, om det er købt online eller i forretningen. Svar på mailen med din ordrebekræftelse og vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med en umiddelbar leverings status.

Vi sender til alle lande uden undtagelser! Vi tilbyder faste forsendelsesmuligheder via DHL, UPS, Fedex med flere til internationale ordrer. Alle afgifter / skatter er kundens ansvar, der skal betales i det pågældende land varen modtages. 

Bemærk, at vi sender kun mandag-fredag.

TILBEHØR: Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit onlinekøb, kan du returnere din vare indenfor 30 dage efter ordredato. Vi skal modtage din retur inden for 30 dage efter ordredato for at blive accepteret. Retur accepteres kun i original, ubrugt, uåbnet og uvasket tilstand med alle hang tags, returkoder og emballage stadig vedhæftet.


BRUDEKJOLER MM.: Alle vores brudekjoler er lavet til dig og derfor yder vi ingen returret på dette da den er produceret efter dine ønsker.

Karim Design accepterer ikke retur eller ombytte. Alle kjoler produceres særligt til hver enkelt ved bestilling, og vores politik forbyder strengt retur eller ombytning af enhver art. 

Karim Design kan ikke annullere en ordre, hvis din begivenhed annulleres og kjolen refunderes ikke. Bemærk, at vi ikke er ansvarlige for at ombytte eller returnere kjoler på grund af forkert valgt størrelse, materiale, farve og eller design.

Husk på at det kun er tilbehør der kan returneres og det gøres ved følgende: 

I alle pakker medsendes der et returlabel som sættes på pakken. Brug gerne allerede sendt indpakning for lettere forsendelse. Husk på at Retur kun accepteres i original, ubrugt, uåbnet og uvasket tilstand med alle hang tags, returkoder og emballage stadig vedhæftet.

Husk og få en kvittering med på pakken når den er afsendt. Det er nemlig dit ansvar at pakken når frem til os.

Dine penge tilbagebetales på det gældende kort som også er brugt ved bestilling og betaling. 

Der kan gå op til 2-3 arbejdsdage efter du har fået en bekræftelse på mail om at vi har modtager din retur vare.

Vi beklager! Hvis du har modtaget en forkerte, defekte eller beskadigede varer, bedes du kontakte kundeservice på info@karimdesign.dk indenfor 72 timer efter modtagelse af produktet. Vi behandler henvendelser med det samme!

Se din e-mail med forsendelsesbekræftelse for at sikre, at alle varer er sendt. Vi gør opmærksom på leveringstid da vi producerer kjolen efter vi modtager bestillingen. Tilbehør er altid på lager. Først når din kjole er klar bliver den afsendt og du modtager her efter forsendelsesbekræftelsen.

Du modtager en mail fra os med sporingsnummer så du til hver en tid kan følge din forsendelse.

Hvis du ser, at din pakke har statussen "leveret" og pakken endnu ikke er hos dig, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på service@karimdesign.dk for at få hjælp.

Vi sender altid med en sikker transportør der viser om varen er leveret korrekt og vi vil altid være behjælpelig.

Alle online bestillinger kan både hentes i forretningen eller sendes.

Der er altid mulighed for at du selv kan afhente din brudekjole i vores forretning på Store Kongensgade 112. Du vælger dette ved bestilling.

Priser og betaling

Vi accepterer Dankort, Visa, MasterCard og American Express online og i forretningen. 

Du kan muligvis se en forhåndsgodkendelse af dit ordrebeløb, og dette forsvinder, når købet er behandlet på dit kort. Varer debiteres dit kreditkort, når de sendes. Bemærk, at vi ikke sender din ordre, før vi modtager betaling fra dig.

Hvis du har modtaget en kampagnekode eller gavekort, kan det indtastes under betaling online eller fysisk ved køb i forretningen.

Hvis din kampagnekode eller gavekort ikke er udløbet og stadig ikke fungerer, skal du sørge for, at alle oplysninger er korrekt indtastes. Hvis du stadig har problemer, bedes du kontakte kontakt@karimdesign.dk for at få hjælp.

Gennemgå de oplysninger, der er indtastet, herunder udløbsdato, sikkerhedskode og faktureringsadresse. Hvis problemet fortsætter, skal du muligvis kontakte kortets udstedende bank.

Vi tilbyder en grupperabat på bestilte kjoler gennem vores Butik på Store Kongensgade 112. Det kan være til brudepiger, blomsterpiger eller gommen med flere. Rabatten afhænger meget af hvad der skal laves, lav en aftale og lad os hjælpe jer.

Størrelse og pasform

Vi anbefaler altid at du følger vores størrelsesguide og her ud fra beslutter om du vil vælge en standard størrelse der passer dig eller du hellere vil indtaste dine egne personlige mål. Begge valgmuligheder er velkomne.

Ja det er muligt se vores størrelsesguide her - følg retningslinjer ved hjælp af et målebånd. Sørg for at holde båndet tæt, men ikke stramt, når du måler. Sørg også for altid at måle over dit undertøj for at få den mest nøjagtige pasform.

Som udgangspunkt kan vi levere de fleste kjoler i alle standardstørrelser. Dog er der også  mulighed for at gøre brug af ens egne mål - Se vores størrelsesguide her.

Vi anbefaler altid at hvis du svinger mellem to størrelser, at du vælger den største af de to. Da kjolen i de fleste tilfælde har behov for tilretninger, sikre du dig det ved at pasform bliver perfekt.

Først og fremmest ... Tillykke! Vi anbefaler du kontakter vores forretning på 33 32 07 22 eller vores stylister på kontakt@karimdesign.dk.

Design options & Tilpasninger

Vi foretager ikke ændringer eller tilretninger. Vi anbefaler at placere din bestilling med 2-4 måneder mellem din estimerede leveringsdato og bryllupsdatoen for at give tid til ændringer/tilretninger. Når du beskæftiger dig med en brudekjole fra os af, skal du sørge for at tage din kjole til en pålidelig skrædder. 

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle problemer, der kan opstå under ændringer eller tilretninger.

Nej, vores kjoler er ikke skræddersyet, men er lavet på bestilling efter ens mål eller standard størrelse. Da kjolen i de fleste tilfælde har behov for tilretninger, sikre du dig den bedste pasform ved hjælp af tilretning.

Ja! Kjoler der bliver bestilt i vores forretning på Store Kongensgade kan personliggøres efter ønsker og behov (prisen på kjolen beregnes med det samme, ud fra de ønsker man måtte have).

Alle kjoler der bliver bestilt online, er som man ser dem (kan dog ændres hos en skrædder ved tilretning).

Alle kjoler produceres i fire længder som standard fra skulderne og ned til gulv. Husk at medregne din hælhøjde. 

Længderne er: 152cm – 155cm – 158cm – 161cm. Det er muligt selv at notere den ønskede længde, fra skuldrene til gulv (dette mål er på eget ansvar) se vores størrelsesguide her.

Generelt

For alle engros forespørgsler bedes du kontakte info@karimdesign.dk

Kjole og produktinformation

Vi fører kun vores egen designs, Karim Design.

Fordi vi har været i branchen i over 30 år, trækker vi på alle vores specialister. Det betyder at vi har producenter i Europa og resten af verden som tilsammen og hver især skaber vores smukke kjoler. Vi sørger altid for den gældende kjole bliver skabt hos den specialist som gør sig bedst i det gældende tilfælde.