Brudebutik København

Vi tilbyder unikke brudekjoler der matcher dine ønsker
Brudekjole butik med kunden i centrum

Vi har siden 1991 skabt unikke brudekjoler, der altid matcher vores kunders ønsker. Vi sætter en ære i at lave smukke kjoler, der også er komfortable at have på. Vores brudebutik i København har brudekjoler i alle prisklasser. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er helt i top. Vi sikrer, at du får en brudekjole, som er tilpasset dig og din krop. Det sikrer, at du får det optimale fit. Vi mener, at en brudekjole skal være til at betale for den almene borger, uden at kvaliteten daler. Hos os kan du sætte dit eget præg på kjolen.

Find din drømme brudekjole i vores brudebutik i København

Besøg vores brudebutik i København, og få professionel rådgivning. Vi har over 30 års erfaring i at skabe unikke brudekjoler. Når du benytter dig af vores brudebutik i København, så har du forskellige muligheder. Vi har færdigsyet brudekjoler, du kan prøve, og som kan blive tilpasset dine ønsker og mål. Du har også mulighed for det, vi kalder Costume Design. Her kan du sætte dit eget præg på kjolen. Hent inspiration fra de sociale medier, eller kombiner nogle af vores kjoler. Uanset hvad sørger vi for at skabe en kjole, matcher dine ønsker. Vi tilbyder også Couture Made, som er brudekjoler, der er tegnet og skabt 100% fra bunden af. Det er en længere proces, hvor vi tager dig med igennem alle steps på vejen. Du får med andre ord en kjole, som er skabt ud fra din krop, og ønsker. Kontakt vores brudebutik i København for mere information.

Kontakt os for professionel rådgivning

Vores dygtige eksperter i brudekjoler står klar til at svare på dine spørgsmål. Book tid til brudekjoleprøvning, og få din drøm opfyldt. Du er også meget velkommen til at kigge forbi, vores brudebutik i København, hvor du kan få en fornemmelse for, hvad det præcist er, vi kan tilbyde. Du kan kontakte os på telefon 33 32 07 22 eller på mail kontakt@karimdesign.dk. Vi lever af glade kunder. Din tilfredshed er vores succes.