Om os

Vi har skabt brudekjoler og indfriet drømme siden 1991

Hvor det hele startede

Karim Feyzi var desillusioneret over den strukturerede, traditionelle “bryllupsuniform", der dominerede markedet, og han satte sig for at ændre brudebranchen. Han mente, at kvalitet ikke burde dikteres af et prisskilt, og at en kvinde ikke burde være tvunget til at ofre stil for komfort. Han mente, at nutidens brude fortjente bedre end gennemsnittet …


Og sådan begyndte historien om Karim Design i 1991. Siden da har vores team skabt et helt nyt perspektiv på brudekjoler og har designet kjoler, som vi ønsker, at kvinder skal føle sig selvsikre og styrket i. Vores håndlavede kjoler handler om ubesværet luksus, kvalitet og stil. Vi designer kjoler, der har sjæl, originalitet og autenticitet.

Vores formål

Vi har forpligtet os til at designe og producere luksuriøse og æstetiske brudekjoler, som kvinder føler sig trygge og komfortable i samtidig med, at vi holder et tilgængeligt prisniveau.

Vi værdsætter dygtighed, arv og kunsten at lave tøj. Vi ser altid på vores forretningspraksis for at finde meningsfulde måder, hvorpå vi kan tilpasse, justere og vokse. Vi er forpligtet til løbende forbedringer for at sikre, at vi passer på vores medarbejdere, brude og vores planet.

HISTORIE
En butik med en stærk historie

Karim Design er en familieejet brudekjolebutik baseret på udsøgte franske blondebroderier og sten af høj kvalitet, hvilket får deres karakteristiske designs til at skille sig ud fra andre. I 2007 trak grundlægger Karim Feyzi sig tilbage fra sin livslange drøm, hvorefter sønnen Hesam Feyzi overtog virksomheden, som han fortsat driver i dag.

Besøg os i vores butik

Store Kongensgade 112
1264 København

Mandag: 10–18
Tirsdag: 10–18
Onsdag: 10–18
Torsdag: 10–18
Fredag: 10–18
Lørdag: 9–15
Søndag: Lukket

Get directions