Vores historie

Kjoleforretning siden 1991

Karim Design - En velkendt brudebutik

Karim Design er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i brudekjoler, festkjoler og gallakjoler. Karim Feyzi grundlagde virksomheden tilbage i 1991 baseret på kvalitetsdesign udført med de fineste materialer som for eksempel silke. Han benyttede udsøgte franske blondehåndbroderier og sten af høj kvalitet for at få de karakteristiske designs til at skille sig ud fra andre. I 2007 trak han sig tilbage fra sin livslange drøm, hvorefter sønnen Hesam Feyzi overtog forretningen, som han stadig driver i dag. Karims ph.d.-grad i design bidrager til at gøre ham til en verdenskendt designer, der underviser på forskellige universiteter rundt om i Europa og Asien.

I dag handler det fortsat for Hesam om at levere en fantastisk service, samt smukke og unikke brudekjoler.

Sammen laver vi din drømmekjole

Hans søn Hesam Feyzi overtog i 2007 Karim Design, som han lige siden har ført videre ud fra traditionen om at levere brudekjoler og gallakjoler i kun de bedste materialer. Alt er skræddersyet, så begrænsningerne er få.

Fortæl os om dine drømme

”Vores kundekreds spænder vidt, og med de mange års erfaring fra to generationer ved vi, at kun gennem et tæt og respektfuldt samarbejde med vores kunder opnår vi de gode resultater, som vi er kendt for” - Hesam Feyzi

Vi har opfyldt drømmen
om den perfekte brudekjole i årtier

Booking
Vi har hjulpet spændte brude i 3 årtier. Book en tid, og fortæl os om din drøm

Book en fysisk aftale i vores butik, hvor vores dygtige stylister kan hjælpe dig med at finde din drømmebrudekjole.