Booking

Vores lidenskabelige og dygtige team af stylister kan ikke vente med at tale dig gennem vores luksuriøse udvalg. Vi glæder os til at møde dig

Vi er med dig hele vejen

Er du i tvivl omkring processen? Læs mere forneden

1. Forberedelse og Inspiration

Før dit besøg i vores brudebutik er det en god idé at finde inspiration. Mange af vores kunder kigger på vores hjemmeside, gennemser de forskellige kjolemodeller og henter inspiration fra andre kilder. Du kan vælge at booke en tid fysisk i vores butik eller online, alt efter hvad der passer dig bedst.

2. Personlige Konsultation

Her vil vores dedikerede team guide dig igennem vores udvalg, baseret på din forudgående inspiration og ønsker. Vi tilbyder en afslappende og støttende atmosfære, hvor du kan prøve forskellige kjoler og se, hvilken en der føles mest "rigtig" for dig.

3. Detaljerne Gør Forskellen

Udover selve kjolen kan vi også hjælpe med at finde de perfekte accessories, som f.eks. slør, sko, smykker og andet. Det er ofte detaljerne, der gør looket komplet, og vi er her for at sørge for, at du stråler på din store dag.

4. Afhentning og Efterpleje

Når den store dag nærmer sig, vil din kjole være klar til afhentning, perfekt tilpasset og klar til at blive båret. Efter brylluppet tilbyder vi også rensning og opbevaring af din kjole, så den forbliver i perfekt stand som et smukt minde om din specielle dag.

FAQ
Få svar på alle dine spørgsmål

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Vi glæder os til at møde dig i vores butik eller online.