Kjoleprøvning bryllup

Vi har skabt rammerne for den perfekte kjoleprøvning
Prøv din drømmekjole hos os

Vi har siden 1991 gjort en dyd ud af kjoleprøvning til bryllup. Når du booker kjoleprøvning hos os, har du mulighed for at tage  mor og veninderne med. Vi vil byde jer velkommen og hjælpe dig med at finde den helt perfekte brudekjole til dig. Vi har de optimale forhold, så du kan få den bedst mulige kjoleprøvning. Vi tilbyder kjoler, som er fuldt tilpasset dig og din krop. Hos os er kunderne altid i centrum, og vi går langt, for at dine ønsker bliver opfyldt. Book en kjoleprøvning til bryllup og hver med til at sæt dit eget præg på din kjole. Vi har brudekjoler i alle prisklasser. Vi går ind for, at den almene borger skal have råd til en lækker brudekjole uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har dig i centrum ved kjoleprøvning til bryllup

Hos Karim Design leverer vi altid kundeservice af højeste kvalitet. Vores mål er, at du skal føle dig som en prinsesse fra første sekund, du træder ind til din kjoleprøvning. Vi har et stort udvalg af brudekjoler, som du kan prøve. Du har også mulighed for at kombinere forskellige brudekjoler, så din brudekjole bliver unik. Vi kan også lave en brudekjole fra bunden af i samarbejde med dig. Det er en længere proces, hvor du har mulighed for at få en fuldstændig unik kjole ud fra dine præferencer.  

Impressive

Kontakt os for svar på dine spørgsmål

Du kan booke din kjoleprøvning online hos os

Du vil få dit eget prøverum, hvor du og dine veninderne vil kunne udvælge præcis den kjole, du ønsker. Vi hjælper selvfølgelig med at tilpasse kjolen, så den passer perfekt ud fra dine ønsker. Du kan kontakte os på telefon 33 32 07 22 eller på mail kontakt@karimdesign.dk.

Vi ser frem til at se dig i vores showroom i København.   

Kontakt os