Sådan gør vi

Costume Design

Når du vælger Costume Design kan du sætte dit eget touch på din brudekjole. Uanset om du har fundet inspiration fra de sociale medier, som du vil have inkorporeret, eller om du ønsker at kombinere flere af vores kjoler, så skaber vi din kjole ud fra dine ønsker. Når du har fundet din drømmekjole, laver vi den på 3-4 måneder. Dine mål bliver taget og vi sørger for at finde den rigtige størrelse til dig.

Når kjolen er færdigskabt efter dine præferencer, kommer du og prøver den, og skulle der være eventuelle tilretninger, anbefaler vi en skrædder du kan tage til. Denne proces gør du har sat dit eget præ på kjolen og du ved, hvad kjolen koster, inden vi går i gang, da prisen er fastlagt.

Du kan få en idé om, hvad en Costume Design brudekjole koster, ved at se priserne på vores kollektionsmodeller i butikken.

Couture Made

Når du vælger Couture Made er din brudekjole skabt af os fra bunden. Vi arbejder sammen med dig gennem hvert trin i processen for at skabe dit perfekte brudelook. Vi starter med en designkonsultation, hvor vi gennemgår din stil, tanker, detaljer og stofvalg. Du er også velkommen til at prøve kjoler fra vores kollektioner i butikken, hvis du har brug for ekstra inspiration. Dernæst udvikler vi nogle konceptuelle skitser, samt eventuelle stof og broderieprøver, som du skal godkende ved næste konsultation. Herefter vil kjolen blive syet op i en stautprøve, som du kommer og prøver for at sikre at alle detaljerne og pasformen er, som du gerne vil have, således at kjolen bliver fremstillet ud fra dine præferencer. I modsætning til Costume Design tilbyder vi op til flere fittings under fremstillingsprocessen i Couture Made, hvilket sikrer dig en perfekt pasform, og at stylingen er præcis, som du vil have den. Prisen på en couture brudekjole starter fra 25.000,- og processen tager fra 6 - 9 måneder afhængigt af tilgængelighed.

Har du spørgsmål?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Kontakt os