Bryllupshistorier
der bevæger os

Karim Design blev grundlagt med den hensigt at sprede kærlighed, håb og kreativitet gennem vores arbejde. Vi har en bred vifte af smukke designs til alle forskellige typer bryllupper. Ud over vores hjemmeside har vi også en fysisk butik, der indeholder vores mest populære designs. Vi består af et team, som deler passionen for mode og design, og hvis du leder efter en specifik kjole eller ønsker noget specialfremstillet, er Karim Design det perfekte sted for dig! Læs de smukke og inspirerende historier fra ægte brude, der har fået deres kjole lavet hos Karim Design.

Gry & Daniel

En kærlighedshistorie fra børnenes børnehave til et magisk frieri i naturen.

Læs deres historie her

Sophie & Peter

Læs Sophie og Peters eventyr, hvor kærligheden krydsede grænser.

Læs deres historie her

Ida & Anders

En kærlighedshistorie, der begyndte på arbejdet og blomstrede efter et modigt skridt.

Læs deres historie her

Nikoline & Mathias

Mødet på universitetet og det magiske øjeblik mellem klitterne på Skagen.

Læs deres historie her

Sarah & Louis

Fortællingen om Louis, der friede til Sarah dét sted, de havde mødt hinanden første gang.

Læs deres historie her

Pernille & Albert

Historien om Albert, der overraskende friede til Pernille, mens hun var på venindetur i Frankrig.

Læs deres historie her

Hvad brude siger om os

Hesam var en fantastisk hjælp, og han inspirerede til, hvordan den kunne gøres helt perfekt til mig. Den blev specialdesignet, og vi blev enige om at lukke den ved halsen, så ryggen var åben i en rudeform. Ærmerne gjorde vi lidt kortere, så de blev trekvart lange. Den blev helt perfekt!

Farah

Jeg prøvede flere forskellige kjoler, og Hesam fortalte, at det også kunne være en god idé at prøve nogle lidt andre typer kjoler end dem, man selv forestiller sig. Karim Design havde nogle vildt flotte blonder fra Paris, og de stod så flot til silkekjolen!
Jeg fik kjolen præcis, som jeg ville.

Julianne

Jeg valgte Karim Design uden at have været hos andre. Jeg fik jer anbefalet af min veninde, som jeg er meget ens med. Første gang jeg var hos jer fik jeg hjælp af Stina – virkelig sød, dygtig, rolig og behagelig at få hjælp af. Da jeg fik den sidste kjole på, var der ingen tvivl, det skulle bare være den!

Signe

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med, at købe min brudekjole hos Karim Design.
De har skabet et sted, hvor man selv kan røre ved kjolerne, prøve et bredt sortiment og få hjælpsom guide fra start til slut. Søde medarbejdere, og i min siteration dygtige Stina, som fra start til slut har taget mig i hånden, gennemskuet min stil og vist mig hvor mange muligheder der er i den enkelte kjole - så jeg nu står med en smuk brudekjole, jeg glæder mig til at bærer.
Den største anbefaling skal de have fra mig.

Maria

Det var første sted, hvor jeg skulle prøve brudekjoler, og jeg formåede at finde drømmekjolen inden for den første halve time! Hesam var helt fantastisk og forstod virkelig, hvad jeg var på udkig efter - han så kun muligheder i alle kjoler, og min drømmekjole endte med at være en, som han fandt frem, og som jeg ikke selv havde tænkt på at prøve til en start. Jeg kan kun anbefale Karim Design, der simpelthen har Københavns flotteste brudekjoler!

Sara

Se vores galleri