Frank & Juliannes bryllup

Hvor mødte I hinanden? 

Første date var i en lille hyggelig by i Norge. Det var en grå og kold efterårsdag, men med masser af sommerfugle i maven. 

Hvordan friede han til dig? 

Vi var på vej hjem til hans forældre en aften (I Norge), hvor han pludselig kørte en anden vej end vi plejede. Pludselig var vi på toppen af et fjeld med en smuk udsigt over den lysende by. Han gav mig en blød pakke, med en smuk kjole i. Når jeg foldede kjolen ud, for at se den ordentligt trillede en lille ringæske ned på jorden. Og der gik det op for mig hvad der var ved at ske. Jeg blev selvfølgelig rigtig glad og rørt. 

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Jeg prøvede flere forskellige kjoler, både dem jeg tænkte jeg kunne lide, men Hesam fortalte at det også kan være en god ide at prøve nogle lidt andre typer kjoler af, end dem man selv forestiller sig. Og det råd vil jeg gerne give videre, fordi man hurtigt kan blive fastlåst i hvad man tror er pænt til ens figur. Men man kan godt blive positivt overrasket over at prøve nogle lidt forskellige typer kjoler af. Jeg var slet ikke i tvivl da jeg havde fået Emerald-kjolen på. Jeg fik en helt speciel følelse og vidste at det skulle være den. - dog med nogle modifikationer, så det blev ‘min’ kjole. Karim Design havde nogle vildt flotte blonder fra Paris, som stod så flot til silkekjolen! Jeg fik kjolen præcis som jeg ville.

Beskriv dit bryllupsdagslook ... 

Klassisk, elegant og tidløst.

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag? 

Jeg følte mig virkelig godt tilpas. Selvom det var en stor kjole, var den tilpasset mine mål, og den sad helt perfekt. Jeg elskede hvert sekund.

Hvor blev du gift? Fortæl os om hvor det forgik, stilen, atmosfæren på din bryllupsdag. 

Vi havde bryllupsdag en helt perfekt sommerdag i juni. Mine forældre har en smuk og stor have, som var pyntet op til en højtidelig vielse. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og en let brise viftede i alle sommerkjolerne. Det var en rørende og fin dag med vores familier og venner fra både Norge og Danmark.

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen? 

Vi blev gift sommeren 2020 - så Covid-19 og restriktioner i både Danmark og Norge fyldte rigtig rigtig meget. 

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

At det hele bare blev så perfekt, selvom rigtig meget var usikkert pga. indrejseregler, forsamlingsforbud, vejret osv. Men det hele gik så gennemført godt.

Det sjovest øjeblik på dagen var??

Der var rigtig mange sjove, fine og uforglemmelige øjeblikke, men det første jeg kommer i tanke om var lige inden vielsen starter stod jeg med alle mine små og fine brudepiger (niecer og kusiner i alderen 4-10 år). De var så søde i deres ens, fine kjoler med hver deres buket blomster. Man kunne se de følte sig som små prinsesser. Planen var at når musikken startede skulle de gå først efterfulgt af min far og jeg. Brudepigerne er så opslugte af min moster som står i den ene side af den to-delte folkemængde af gæster, at den går den helt forkerte retning. Alle gæsterne trak på smilebåndet og min moster måtte ud og rette op på hvor de skulle gå. :) 

Hvor gik bryllupsrejsen hen?

Størstedelen af verden var på det tidspunkt meget lukket for indrejse, og vi fulgte selvfølgelige de rejse-restriktioner der var for danskere på det tidspunkt. Torsdagen inden brylluppet blev der åbnet op for ganske få lande, hvoraf den eneste som var en mulighed i forhold til flyafgange, var Budapest. Vi havde 4 dage i Budapest, så vi har stadig en lidt længere og mere eksotisk rejse til gode :)

Nogle sidste råd eller viseord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude? 

Slap af og nyd din bryllupsdag. Sørg for ikke at stå for for meget selv, så du er træt og anspændt på dagen. Hav tillid til dem omkring dig, læn dig tilbage og nyd det.

Leverandører

Bruden bar brudekjole fra: https://www.instagram.com/karimdesign/

Fotograf:  https://www.instagram.com/fotografmalenemittag/

 

Blomsterleverandør: https://www.instagram.com/elsebeth.blomsterbinderi/

Hår & Makeup: https://www.instagram.com/nordichairconcept/


Flere af vores fortryllende historier

View all