Heidi & Kaspers bryllup

Hvor mødte I hinanden? 

Vi mødtes til en fest på Marriott i København i 2011. 

Hvordan friede han til dig? 

Kasper friede til mig på den badebro, hvor vi bader hele sommeren, tæt på hvor vi bor. Han friede en lørdag morgen, vi brugte resten af dagen på at drikke champagne og besøge vores forældre for at fortælle dem nyheden. Min far vidste det selvfølgelig godt, da Kasper havde spurgt om lov. Han havde også spurgt ham om en tjeneste. Kasper friede nemlig til mig, med en ring som min far selv har lavet. Ringen er en guldring med 3 diamanter, al guldet er arveguld samlet fra blandt andet min farmors vielsesring og min afdøde svigerfars guldtand. 

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Jeg valgte at få designet min kjole fra bunden. Jeg havde fundet en overdel jeg godt kunne lide og en underdel jeg godt kunne lide, så drømmekjolen skulle være en kombination da de 2. 

Beskriv dit bryllupsdagslook ... 

Mit look var afslappet, løst hår, neutral make up, enkle guld og perlesmykker, men stor og kridhvid kjole. Det var vigtigt for mig, at det ikke blev for fornemt, da det ikke passer til min personlighed, men jeg ville gerne have den store prinsessekjole. Hvornår får man ellers lov til at valse rundt i sådan en?

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag? 

Jeg følte mig rigtig godt tilpas i kjolen. Den var blevet lige som jeg gerne ville have den. Den blev syet ind 2 dage før brylluppet, så den passede mig helt perfekt.  Det var besværligt at skulle tisse, men med hjælp fra veninderne gik det fint. 

Hvor blev du gift? Fortæl os om hvor det forgik, stilen, atmosfæren på din bryllupsdag. 

Vi blev borgerligt viet. Det foregik i Kongen Lapidarium ved Frederiks Holms kanal. Det er et fantastisk rum, en gammel lagerhal, med rå bjælker og med hvide statuer over det hele. Statuerne gav det en højtidlig stemning, men det rå look gjorde det afslappet og igen ikke for fornemt. Vores ca. 100 gæster sad og stod tæt på os, hvilket gjorde det meget intimt.

Vi havde nogle af min mand gamle venner til at spille musik, violin og klaver. Vores blomster drenge og piger gik op af gulvet til ”Girl from Ipanema”. Efterfølgende gik jeg op af gulvet med min far til ”What a wonderfull world”. 

Vi blev som sagt borgerligt viet, men havde bedt om at blive viet til Benny Andersens vielsesritual, da vi synes det er smukt og mere passende til os.   

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen? 

3 måneder før vores bryllup, får vi at vide at vi alligevel ikke kan afholde det, hvor vi havde planlagt. Vi havde booket et lokale ved Lokomotivværkstedet i Sydhavnen, men det var lige pludselig ikke muligt alligevel. Det var lidt stressende, men dem vi bookede igennem hjalp os til at finde et nyt sted. De havde 2 muligheden tilbage, med så kort varsel, enten et badehotel i Kalundborg eller Nationalmusset i København. Valget var ikke svært. Nationalmuseet ligger lige overfor Lapidariet og var det oplagte valg. 

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

Det mest pragtfulde ved vores bryllup var at dele vores lykkerus med alle vores allerbedste venner og familier. Lige meget hvor vi kiggede hen, stod der en vi holdte af og som vi var lykkelige for at kunne dele denne særlige dag med. 

Det sjovest øjeblik på dagen var??

Nogle dage efter brylluppet sidder vi om taler om dagen, vi bliver begge enige om, ganske uventet, at gåture fra vielsen til bryllupsfesten blev noget helt særligt og verdens bedste gåtur. 

Turen er ikke mere end små 500 meter lang, den startede med at vores gæster kastede ris på os, derefter gik vi i solskinnet, ned langs kanalen, med hele vores festslæng efter os. Vores toastmaster havde sørger for musik fra en kæmpe højtaler. Turister stoppede og tog billede, en af kanalbådende stoppede, piftede og klappede af os. Vi havde holdt bryllupslokation hemmelig for alle gæsterne, så alle blev overraskede da vi drejede ind på Nationalmuseet og så kunne festen gå i gang. 

Vi havde ikke lagt noget planlægning i denne gåtur. Det var sådan set bare ”kom fra A til B”, men ganske uventet blev det et helt særligt og meget festligt øjeblik for os. 

Desuden havde vi booket et genialt liveband til at spille fra brudevals til kl. 3.00. De 3 timer fløj afsted. Der var fuld smæk på og de var så gode til at skabe en fantastisk stemning. De fornemmede præcist hvad vi var til. Jeg vil til hver en tid anbefale at prioritere et liveband. 

Hvor gik bryllupsrejsen hen?

Vi rejste til Sardinien på bryllupsrejse. Vi havde fået lov at låne en venindes fars hus dernede. Vi brugte ugen på at slappe af, snakke om alle vores nye minder fra brylluppet, bade på stranden, spise pizza og drikke vin. 

Nogle sidste råd eller viseord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude? 

På bryllupsdagen var der masser af ting som ikke gik som forventet. Min brudebuket ser jeg 20 sekunder før jeg går op af gulvet og den ser ikke ud som vi havde aftalt. Maden, specifikt forretten, endte ikke som aftalt. Flere gæster gav også udtryk for at ”køkkenet nok havde haft travlt med desserten”. Den DJ vi havde booket efter vores liveband levede slet ikke op til vores forventninger. MEN who cares! Det vigtigste råd jeg kan give til fremtidige brude er, uanset hvad der sker, så pyt med det! Du får (forhåbentlig) kun én bryllupsdag, pyt med blomsterne, pyt med maden, pyt, pyt, pyt! Ingen kan alligevel huske hvordan min brudebuket så eller ikke så ud. 

Jeg er så glad for, at vi ikke lod os påvirker af noget af det, der gik anderledes og huskede at nyde dagen, hele dagen. Vi kiggede på hinanden flere gange i løbet af dagen og hviskede ”Hold nu op hvor er det fedt det her!!!”  

Leverandører

Bruden bar brudekjole fra: Karim Design

Sko fra: Aquazzura

Gommen bar tøj fra: Troelstrup 

Band: Stage breakers 

Fotograf: En bekendt 

Videograf: 

Bryllupslokation: Nationalmuseet

Flere af vores fortryllende historier

View all