Ida & Anders' bryllup

Hvor mødte I hinanden? 

Vi lærte hinanden at kende på arbejde, men blev først kærester efter Anders skiftede job. Det var mig, der blev forelsket i Anders imens vi arbejdede sammen, men han havde en kæreste, så det var lidt op ad bakke for mig. Men da han skiftede job, valgte jeg at bekende kulør og fortælle ham, at jeg synes han skulle ringe til mig, hvis han blev single en dag… Det gjorde han så, og vi har været sammen lige siden.  

Hvordan friede han til dig? 

Han friede til mig på min fødselsdag en kold decemberdag på Dragsholm Slot. Han gik på knæ ude på en udkigspost på slottet, men kom hurtigt op igen, da der var sne og sjap :D Selvom jeg havde ventet længe (2 børn og et hus senere), blev jeg meget overrasket over at det var ”NU”. Bagefter gik vi en lang tur, drak drinks og blev hurtigt enige om, at vi ville eksekvere hurtigt og holde et sommerbryllup, dvs. vi havde under 6 måneder fra frieri til bryllup (og ja, det kan sagtens lade sig gøre!)

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Jeg tog udgangspunkt i Silvana, men jeg designede den om til et nyt look. Jeg ville gerne have syet nogle specielle ærmer, som var løse fra brudekjolen, så derfor skulle kjolen have et hjerteformet off shoulder snit, så ærmerne flugtede med kjolens snit. Karim Design var helt med på idéen og var så gode i processen. Jeg ville også gerne have at sløret var personligt og passede til kjolen, så Karim Design håndsyede de samme blonder som kjolens blonder på mit slør. Det så fuldstændigt eventyrligt ud! 

Jeg følte generelt, at jeg kunne have gået med mange forskellige looks – der findes jo så uendeligt mange smukke brudekjoler. Men jeg skulle jo vælge én, og jeg følte at den her kjole var den mest rigtige og passede bedst til min personlige stil, så det endte med den. 

Beskriv dit bryllupsdagslook... 

Romantisk, drømmende og meget naturligt. Jeg havde håret helt løst, som jeg normalt har det og en meget let make-up. Til gengæld fik kjolen og sløret lov at spille hovedrollen. Jeg ville gerne være meget ”brudeagtig”, så det var ikke et enkelt look – der var super mange fine detaljer på kjolen, ærmerne og sløret, jeg elskede det. Der var flere der sagde i forberedelsen, at det da var smart at jeg kunne smide ærmerne og sløret i løbet af aftenen, men det var så flot, at jeg havde det hele på indtil brudevalsen, hvor jeg kun tog sløret af.

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag? 

Helt fantastisk og meget smuk😊 Det var meget varmt den dag, vi blev gift, så jeg var glad for, at jeg havde valgt en luftig model under armene, så jeg ikke skulle bekymre mig om at svede i kjolen. 

Hvor blev du gift? Fortæl os om hvor det forgik, stilen, atmosfæren på din bryllupsdag. 

Vi holdt et meget lokalt bryllup tæt på hvor vi bor, og hvor jeg er vokset op. Det var vigtigt for os, at vi følte, vi havde et personligt forhold til det sted, vi holdt bryllup. Vi blev viet i Messiaskirken, hvor jeg i sin tid også gik i børnehave. Vi havde selv udvalgt alt musik og salmer til vores vielse, da denne del af dagen betød meget for os. Der var en sangerinde og bratschist til at synge og spille for os. Det var et utroligt smukt og rørende øjeblik for os begge (og tilsyneladende også for vores gæster).

Bagefter holdt vi en pop-up reception lige ude foran kirken med 350 minikager og kold champagne.

Om aftenen holdt vi middag og fest på Peter Lieps Hus i Dyrehaven. Temaet var et skov-eventyrbryllup, hvor vi havde fået vores florist til at få skoven ind i rummet med bøgegrene langs væggene og forskelligt grønt og skovblomster hele vejen ned ad langbordene. Vi havde lagt vægt på en afslappet stemning med langborde, og at vores gæster skulle forkæles med rigtig lækker vin og mad.

Vi har en ting med parykker til alle vores fester, så vores bryllup endte også med, at alle havde parykker og forskellig udklædning på på dansegulvet. Det var virkelig sjovt.

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen? 

Vi kan godt lide at arrangere fester, så vi har haft det sjovt med planlægningen. Det mest udfordrende har været, at vi har to små børn, så vi har kun haft tid om aftenen til at planlægge.

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

Helt ærligt er dagen meget større, end man drømmer om og end man kan forklare. Vi var i en kæmpe lykkerus hele dagen, og vi har oplevet det som en kærlighedsindsprøjtning ikke kun for hinanden, men for alle ens relationer til venner og familie. Det føltes som en total sanseoplevelse fra noget meget rørende, højtideligt og nærmest eksistentielt til at ende med fællesdans, pølser og parykker.

Det sjoveste øjeblik på dagen var??

Der var mange sjove øjeblikke, men det sjoveste (for alle andre end mig) var nok, da min tale til Anders ufrivilligt blev saboteret, fordi jeg kom til at sige noget, der kunne misforstås som noget meget sjofelt, og så brød alle ud i grin, og alt hvad jeg sagde derfra, kunne ikke tages seriøst :D Men jeg fik sprunget lidt over i talen og kom igennem den alligevel haha…

Hvor gik bryllupsrejsen hen?

Vi tog 3 dage til Stockholm og på en beach club lige uden for Stockholm uden vores børn. Det var virkelig dejligt at have tid alene sammen og fordøje alle indtrykkene fra dagen. Herefter tilbragte vi 3 uger sammen som familie i Danmark i et sommerhus ved Sejerøbugten og på Als i Sønderjylland. 

Nogle sidste råd eller vise ord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude? 

Husk, at baren ALTID skal placeres ved siden af dansegulvet 😉 Og hav vin stående på bordene, også selvom tjenerne hælder op, så gæsterne selv kan hælde op under taler mv. Når alt det er sagt, så er mit bedste ”råd” at huske på, at der altid vil være ting, der ikke går efter planen eller bliver anderledes, end I troede – ingen bryllupper kan leve op til det perfekte, men jeres bryllup bliver alligevel perfekt, fordi det er jeres. 

Leverandører

Bruden bar brudekjole fra: Karim Design

Gommen bar tøj fra: JK Men’s Wear /Connoisseur

Fotograf:  Martin Friedel https://martinfriedel.dk/

Bryllupslokation: Messiaskirken og Peter Liep’s Hus i Dyrehaven, Klampenborg

Mad fra: Madkastellet

Vinleverandør og -rådgiver: Omaggio al Vino

Bryllupskager: Leckerbaer https://leckerbaer.dk/da 

Pop-up reception: Bryllupsteamet

Blomsterleverandør: Anna Jacobsen / Haven på taget https://www.havenpaataget.dk/ 

Hår & Makeup: Louise Bjerregaard

Bryllupsplanlægger: Os selv


Flere af vores fortryllende historier

View all