Jeanette & Daniels bryllup

Karim Design bryllupshistorier, brudekjole og jakkesæt se hele vores kollektion af brudekjoler og tilbehør til dit bryllup.

Hvor mødte I hinanden?

Vi er begge opvokset i samme by og har et fælles vennepar, Daniel har kendt ham i 20 år, og Jeanette har kendt hende i 30 år – Så det var Jeanette veninde, som legede Kirsten giftekniv.

Hvordan friede han til dig?

På min 40 år fødselsdag – Daniel havde planlagt en surprice brunch med en del af vores venner, og vores bedste venner tog med hjem til os og hyggede videre, og det var lige før, at frieriet gik i vasken, da de blev hængende så længe. Han vidste, at jeg ville have at det bare skulle være os 2, og han nåede det lige inden, vi skulle ud at spise på restaurant om aftenen.

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Pippa – men den blev lavet om til høj hals, lange ærmer & dyb ryg.

Karim var det første sted, jeg prøvede kjole, og jeg havde en helt anden kjole i mine tanker, men Hesam fandt Pippa frem, og jeg blev meget overrasket over, hvor flot den var til mig, også fordi den var alt det, jeg havde tænkt, jeg ikke skulle have.

Jeg var forbi for at prøve den 3 gange – netop fordi den var så anderledes, end jeg havde tænke mig, så skulle jeg lige tænke det ordentlig igennem, men efter 3 gang var jeg helt sikker, at det var den helt rigtige, og den var HELT FANTASTISK.

Efter jeg har været flere steder og prøve brudekjole – var Karim Design klart det bedste sted – Hesam havde så mange gode ideer og var virkelig tålmodig – hvilket var virkelig dejligt, når man skal træffe et så stor valg. Karim Design får de bedste anbefalinger fra mig.

Karim Design bryllupshistorier, brudekjole og jakkesæt se hele vores kollektion af brudekjoler og tilbehør til dit bryllup.

Beskriv dit bryllupsdagslook

Jeg er meget enkel i min stil, så jeg havde et par klassiske øreringe på fra Julie Sandlau, et par beige slingback pumps fra Jimmy Choo, enkelt naturlig makeup og håret sat op.

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag?

Jeg følte mig som den bedste udgave af mig selv, og at jeg ikke kunne være smukkere – kjolen var helt perfekt og fantastisk at have på – det eneste som er ærgerligt er, at jeg ikke skal have den på igen.

Se vores Pippa kjole her

Karim Design bryllupshistorier, brudekjole og jakkesæt se hele vores kollektion af brudekjoler og tilbehør til dit bryllup.

Hvor blev du gift? Fortæl os om, hvor det foregik - og om stilen og atmosfæren på din bryllupsdag.

Jeanette overnattede på Villa Copenhagen, og Daniel på Skt. Petri – solen skinnede, og det var en fantastisk varm og skøn septemberdag.

Vi blev viet i Esajas kirken på Østerbro, og Jeanette blev hentet fra Villa Copenhagen i en Volkswagen Bobbel af far & svigerfar.

Efter vielsen havde vi reception med bryllupskage og bobler i kirkens lokale.

Vi holdt festen på Sonnerupgaard gods (Hvalsø) i deres lokale Laden, som er helt fantastisk – næsten alle gæster overnattede.

Eftersom vejret var så fantastisk havde vi mulighed for at tage velkomstboblerne udenfor, derefter havde vi en helt igennem perfekt middag og fest – med band, bartendere og pølevogn som natmad.

Dagen efter blev der serveret morgenmad i lokalet.

Karim Design bryllupshistorier, brudekjole og jakkesæt se hele vores kollektion af brudekjoler og tilbehør til dit bryllup.

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen?

At begrænse sig og prioritere, hvad der er vigtigst. Man kan blive ved i det uendelige med at lave tilvalg, og det er kun fantasien og økonomien, der sætter grænser.

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

Vejret og at alt blev præcis, som vi havde ønsket og planlagt. Alle gæster & indslag i løbet af dagen gjorde dagen ekstra speciel. Jeanettes veninde sang Perfect af Ed Sheeran i kirken, så det var også helt specielt og meget smukt.

Det sjovest øjeblik på dagen var?

Det var helt sikkert det sjove indslag/teaterstykke udført af 5 af vores nærmeste venner. Indslaget omhandlede første gang, vi var samme. Vi & alle vores gæster græd af grin.

Karim Design bryllupshistorier, brudekjole og jakkesæt se hele vores kollektion af brudekjoler og tilbehør til dit bryllup.

Hvor gik bryllupsrejsen hen?

Desværre ingen steder pga. corona, men ellers ville vi havde taget en kort tur til Paris – bare os 2 uden børn og derefter en 4 ugers lang rejse i Østen med vores 2 børn.

Nogle sidste råd eller vise ord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude?

Gør præcis som du/I har lyst til, og tænk ikke på hvad andre synes – det er jeres dag. Husk at nyde det hele – dagen går desværre alt for hurtigt.

Leverandører omfavnet af

Bruden bar brudekjole fra: Karim Design - se vores Pippa kjole her

Gommen bar tøj fra: M.O.D – www.modcph.com

Fotograf: Mille Stengård – MIST fotografi – www.millestengaard.dk

Bryllupslokation: Sonnerupgaard gods – Laden – www.sonnerupgaard.dk

Mad fra: Anora – www.anora.dk

Blomsterleverandør: Daniels søster (lavede alt pynt og brudebuket)

Hår & Makeup: Nadia Ejo – www.nadiaejo.dk

Bryllupsplanlægger: Gitte – www.aday2remember.dk

Jeanettes ring: Hartmanns smykker


Flere af vores fortryllende historier

View all