Joan & Davids bryllup

Hvor mødte I hinanden? 

Vi så hinanden for første gang d. 1. maj i en park i København, hvor vi skulle mødes på en date. Året var 2014 og dating-appen ”Tinder” var for alvor kommet på alles læber, så vi var begge ude at teste af, hvad det nu kunne. Særlig jeg var meget skeptisk over om et ”swipe til højre” på en app nu virkelig kunne føre til den helt store kærlighed. Men det kunne det. Efter daten kontaktede jeg med det samme mine veninder og fortalte, at det havde været verdens bedste date.

Hvordan friede han til dig? 

5 år senere friede David på en ferie til en svensk ødegård. Han havde virkelig gjort meget ud af at planlægge alt ned til mindste detalje og planen var at fri til mig på toppen af et bjerg. Sagen var så bare den, at jeg meget hellere ville ud og sejle i robåd - helt uvidende om, hvad han ellers havde gået og planlagt i lang tid. Så vi endte med at tage ud og sejle, fordi han jo bare gerne ville gøre mig glad. Og så måtte han i stedet gå på knæ i en lille gyngende robåd. Det var meget romantisk at det bare var os to og jeg gav ham selvfølgelig et stort ja lige med det samme. 

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Jeg valgte at kombinere flere delelementer fra forskellige Karim Design kjolemodeller for at få kreeret lige præcis den kjole, jeg gik og drømte om. Kjolens skørt bestod af et chiffon skørt. Overdelen var i tyl og mesh, hvor der var håndsyede applikationer på i sarte lyserøde pastelfarver. Jeg vidste, at det var den rigtige brudekjole for mig, fordi jeg både følte mig smuk og rigtig godt tilpas i den. Det at min veninde begyndte at græde, da jeg kom ud af prøverummet, gjorde helt sikkert også et afgørende indtryk på mig.

Beskriv dit bryllupsdagslook: 

Jeg vil beskrive mit bryllupsdagslook som klassisk, minimalistisk og romantisk. Min make-up havde et mere naturligt udtryk.

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag? 

Jeg følte mig generelt rigtig godt tilpas og smuk i min kjole på min bryllupsdag. 

Det har hele tiden været vigtigt for mig, at bryllupskjolen både var elegant og smuk, men det skulle også skulle være en, jeg kunne holde ud at have på hele dagen og natten igennem. Det gik heldigvis rigtig godt, for kjolen var både let at bære og slæbet kunne sættes op bagtil, når der for alvor skulle danses igennem hele natten.

Hvor blev du gift? Fortæl os om hvor det forgik, stilen, atmosfæren på din bryllupsdag.

Vi blev viet i Nivå Kirke på en smuk solskinsdag i august 2020 og havde inviteret 60 gæster. Den lille intime kirke ligger et natursmukt sted omgivet af skov og marker. Vi sætter nemlig begge to stor pris på at være omgivet af flot natur og dette var også en af grundende til, at vi valgte at holde Bryllupsfesten ved Gilleleje Badehotel. Badehotellet ligger helt ud til havet på Sjællands nordligste punkt, så receptionen blev holdt udenfor med havudsigt. 

Stilen for brylluppet var klassisk og romantisk. Hotellet var indrettet som man kender det fra de originale gamle badehoteller med almueblå møbler, markblomster og knitrende pejs i spisestuen. Dette var med til at bidrage til en mere hyggelig og landlig atmosfære, som var netop den stemning, vi ønskede at ramme. Det var en utrolig skøn og festlig stemning hele dagen igennem. 

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen? 

Det mest udfordrende ved planlægningen kan siges med ét ord – Corona. Det sidste halve år før brylluppet vidste vi slet ikke, om det overhovedet var muligt at holde et bryllup og det gjorde selvsagt, at mange af forberedelserne var præget af bekymringer og overvejelser om udsættelse. Det var først små 5 uger før brylluppet, at vi turde tro på, at det kunne lade sig gøre, at holde den fest vi drømte om. Og det lykkes heldigvis med en utrolig heldig dato timing og en masse håndsprit. 

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

Det at blive viet i kirken og kunne dele så stort et øjeblik med vores nærmeste familie og venner, gjorde dagen meget speciel. Det var skønt at se, at alle så ud til at hygge sig og feste på kryds og tværs med hinanden. Det betød også meget, at høre alle de gode taler og sange og særligt taler man ikke havde forventet. Fx holdte min lillebror en rigtig god tale og sagde nogle rigtig kærlige ord.  

Det sjoveste øjeblik på dagen var??

Det sjoveste øjeblik var uden tvivl om natten, da et par af mine veninder spontant løftede mig liggende højt op i luften og snurrede mig rundt midt ude på dansegulvet. De havde holdt en sjov polterabend for mig, hvor vi havde lært en dansekoreografi, hvor jeg skulle agere Melodi Grand prix-stjerne og det løft skulle vi selvfølgelig gentage til brylluppet – denne gang med stor brudekjole og slør. 

Hvor gik bryllupsrejsen hen? 

Bryllupsrejsen gik til den græske vulkanø Santorini. Vi boede her på en klippeskrænt i en lækker honeymoon suite med udsigt til smukke solnedgange. Det var dejligt at vi her bare var os to alene, og vi brugte meget tid på at tænke tilbage på brylluppet, der blev den bedste dag vi nogensinde har haft.

Nogle sidste råd eller viseord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude? 

Det kan næste ikke undgås, at der er rigtig meget planlægning og praktiske gøremål de sidste dage op til brylluppet. Det kan derfor klart anbefales at tage fri 1-2 dage før brylluppet og booke en tid til parmassage. Her får I mulighed for at kunne koble lidt af og blive mere udhvilede. Dette hjalp os virkelig med at kunne være mere til stede i nuet og nyde brylluppet. 

Jeg ønsker jer et rigtig godt bryllup. Jeg ved det bliver en helt igennem fantastisk og uforglemmelig dag!

Leverandører:

Bruden bar brudekjole fra: Karim Design 

Gommen bar tøj fra: Mond of Copenhagen

Fotograf: Jakob Boie, https://www.jakobboie.dk

Bryllupslokation: Gilleleje Badehotel, https://gillelejebadehotel.dk

Mad fra: Gilleleje Badehotel, https://gillelejebadehotel.dk

Blomsterleverandør: Frk. Trepile Blomster, https://frk-trepile.dk/forside/


Flere af vores fortryllende historier

View all