Louise & Knuts bryllup

 Karim Design bryllupshistorier, brudekjole og jakkesæt se hele vores kollektion af brudekjoler og tilbehør til dit bryllup.

Hvor mødte I hinanden?

På Tinder. Jeg var oppe at besøge en veninde som dengang arbejdede i Stavanger, og der fik jeg et match med Knut. Da besøget var kort, aftalte vi at mødes efter et par dage til en kop kaffe i Stavanger Centrum. Og siden den kop kaffe har vi været sammen.

Hvordan friede han til dig?

Vi var netop kommet hjem fra en weekend i London i december. Der var kommet sne i Stavanger, hvor vi boede. Så da Knut kom hjem fra arbejde om mandagen, kørte vi ud for at købe et juletræ. Da juletræet var blevet pyntet med alt det fine julepynt vi havde købt i London, gik vi en tur i sneen. Da vi kom hjem friede han foran juletræet. Det skal lige siges at december var før frieriet min absolut ynglings måned og det har bestemt ikke ændret sig efter frieriet.

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Leonora (mener jeg den hed). Jeg har boet i Nyboder i 5 år og hver morgen når jeg cyklede afsted mod skolen, så jeg ind på de smukke brudekjoler hos Karim’s design. Jeg lovede mig selv, at hvis jeg en dag skulle giftes, så skulle min brudekjole købes derinde.

Jeg havde set på udvalget forinden jeg tog ind i butikken og havde faktisk besluttet mig for Leonora kjolen. Men da jeg kommer ind siger jeg ikke noget om det, og beder bare om at han skal finde de kjoler han mener der vil passe mig. Leonora kjolen var kjole nummer 2 han fandt til mig. Jeg fik lov at prøve fem forskellige, men jeg var ikke i tvivl om at Leonora kjolen med lidt ændringer var min kjole. Jeg ønskede et simpelt men elegant look og det synes jeg i den grad Feline kjolen gav mig. Jeg fik fjernet det bling bling som var langs ryg åbningen, taget lidt af længden på slæbet (da jeg havde en klar intention om at skulle danse hele natten i den kjole) samt syet et bælte i taljen. Kjolen var helt perfekt. Den fik mig til at føle mig så smuk.

Se vores Leonora kjole her

Beskriv dit bryllupsdag look

Fordi kjolen var så enkelt kunne jeg give den gas med andre ting. Så jeg havde et langt slør med blondekant hele vejen rundt samt gule stiletter. Håret var sat op i en knold i nakken og makeup’en var meget neutral og simpel.

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag?

Jeg var lidt nervøs for om det bare blev endnu en fin kjole for mig, da jeg qua min uddannelse har været til bal nogle gange, hvor det var med meget fine og lange kjoler. Men brudekjolen gjorde det den skulle. Det var kjolen som fik mig til at føle mig 1000 gange finere end jeg før har følt mig. Og jeg følte mig så godt tilpas i den fordi den var lækker at have på og strammede ikke alle mulige steder. Jeg følte mig SMUK.

Karim Design bryllupshistorier, brudekjole og jakkesæt se hele vores kollektion af brudekjoler og tilbehør til dit bryllup.

Hvor blev du gift? Fortæl os om, hvor det foregik - og om stilen og atmosfæren på din bryllupsdag.

Vi blev gift i Dannemare Kirke på Lolland. Kirken er jeg døbt og konfirmeret i. Da jeg arbejder i søværnet havde vi fået en af de præster som hører til søværnet til at vie os nede i Dannemare kirke og det var absolut perfekt. Det var vigtigt for os at dagen ikke blev for fin, men mere bar præg af en afslappet atmosfære, hvor folk kunne slappe af og have en fest. Da gæsterne og Knut var ankommet kirken, ankom jeg med min far til kirken. Efter vielsen kørte vi ud til stranden og fik taget billeder inden vi fortsatte til Mejerigaarden ved Gedser, hvor reception og fest skulle afholdes. Mejerigaarden er en gammel hestestal som er bygget om og gav den helt perfekte stemning for dagen. Vejret var med os i september og vi havde så godt vejr at folk kunne sidde uden for på terrassen under receptionen. Efter middagen slog folk sig løs og de sidste (inklusiv os) gik i seng omkring kl 6 om morgenen. Dagen efter mødte vi til brunch sammen med vores gæster.

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen?

At familierne kom fra to forskellige lande (Norge og Danmark). Festen blev holdt ude på landet og derfor krævede det en del koordinering ift logi for alle gæsterne (hurra for excel ark).

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

Vores gæster uden tvivl. Min mand og jeg sad mange gange under middagen og nød synet af at så mange fantastiske mennesker havde lyst til at fejre dagen med os. Vi satte rammerne for festen, men det var absolut vores gæsters fortjeneste at vi ser tilbage på dagen som den bedste dag nogensinde. Vi er så glade for hvert minut under hele dagen og ville ikke gøre noget om.

Karim Design bryllupshistorier, brudekjole og jakkesæt se hele vores kollektion af brudekjoler og tilbehør til dit bryllup.

Det sjovest øjeblik på dagen var?

Da sømændene holdte deres tale og en af dem sang shanty midt på natten og alle gæsterne var med. Alle burde have sømænd med til deres bryllup!!!

Hvor gik bryllupsrejsen hen?

Sri Lanka og Maldiverne

Nogle sidste råd eller vise ord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude?

Når dagen kommer så stol på at planlægningen er i hus og at alt flasker sig. Sænk skuldrene og læn dig tilbage og så nyd dagen fuldt ud. Jeg besluttede mig for at når jeg stod op på dagen kunne jeg ikke gøre mere, jeg havde gjort alt jeg kunne for at planlægge dagen vi drømte om. Men på dagen var det op til lokationen og gæsterne at skabe festen og de leverede fuldt ud.

Leverandører omfavnet af

  • Fotograf: fusionphoto
  • Blomsterleverandør: Ven af familien
  • Hår & Makeup: Camilla Dyberg (storesøster) makeup mig selv
  • Bryllupsplanlægger: Mig selv

Flere af vores fortryllende historier

View all