Nikoline & Mathias' bryllup

Hvor mødte I hinanden? 

Vi mødte hinanden på universitet. Han var en årgang over mig, selvsikker og altid god for en kvik bemærkning. Jeg var ung og forsigtig, men forstod alligevel at få mig gjort bemærket. Alligevel var det først senere da vi blev matchet op som tutor-makkere, at et lille frø begyndte at spire. Et lille frø der blev til en altoverskyggende kærlighed. Siden da har vi ikke set os tilbage. 

Hvordan friede han til dig? 

Vi boede på daværende tidspunkt i London, men tilbragte en stor del af sommeren i sommerhus i Danmark. Mathias var mellem job, jeg arbejde hjemmefra – ligesom alle andre grundet covid. Da min ferie startede, bookede vi (hvad jeg troede var) en spontan tur til Skagen. Vi spiste morgenmad og kørte mod grenen, og midt mellem klitterne med sand mellem tæerne blev et romantisk øjeblik vores. 

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Jeg havde kigget flere steder forud for min første prøvning ved Karim Design og var lidt splittet mellem det rene, klassiske look og det mere lette og moderne look. Jeg havde forud forelsket mig i Alessa og forestillede mig min kjole skulle være stropløs, men faldt så for de smukke v-udskæringer som Venzia har. Jeg følte mig dog lidt for klassisk og ville godt tilføje kjolen noget lethed og samtidig havde jeg forelsket mig i dels en underdel, dels en overdel. Baseret på de to oprindeligt meget forskellige kjoler, skabte vi min drømmekjole, som jeg efter bedste evne forsøgte at illustrere i PowerPoint – i manglen på mere kreative evner. Det blev dog gjort til skamme da jeg stod i kjolen, der var over al forventning – og så vidste vi det bare, min mor, min brudepige og jeg. 

Beskriv dit bryllupsdagslook ... 

Klassisk, rent og naturligt. Det lå mig meget på sinde at jeg skulle kunne genkende mig selv, og derfor endte jeg med selv at stå for make-up mens min gode veninde stod for opsætningen. 

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag? 

Jeg følte mig som en drøm! Højtidelig og let. Klassisk og moderne. Sensuel og afdæmpet. 

Hvor blev du gift? Fortæl os om hvor det forgik, stilen, atmosfæren på din bryllupsdag. 

Vi blev viet i Sankt Lukas Kirke i Aarhus og holdt efterfølgende et brag af en fest på Sjette Frederiks Kro i Risskov og ned til vandet. Tilbage hvor vi mødtes og sidenhen boede. Atmosfæren i kirken var både højtidelig og moderne – i rød tråd med alt andet. Receptionen blev holdt på terrassen med udsigt over vandet, middagen på første salen i fine omgivelser og festen i et festtelt med plads til høj musik og kulørte lamper. Men overalt var der fyldt med kærlighed, grin og latter. 

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen? 

Vi boede i London da vi blev forlovet, så det mest udfordrende var helt klart at planlægge på afstand og vi bookede faktisk venue uden at have været der eller uden at have mødtes med personalet. Det andet vil jeg sige var brudekjolen – igen udfordret af at vi befandt os i London og mine nærmeste jeg gerne så deltage befandt sig i Danmark. Normalt ville det ikke være det største problem, men covid udfordrede særligt det at rejse frem og tilbage. 

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

Min mand. Og alle gæsterne. Jeg tror det mest overvældende var at mærke den overstrømmende glæde og kærlighed der var fra alle omkring os. Derudover havde vi fredagen inden brylluppet inviteret vores gæster på pizza og gin & tonics i en baggård i det centrale Aarhus. Det gjorde vi begge havde en enorm ro på selve dagen og ikke skulle stresse over at få snakket med alle. 

Det sjovest øjeblik på dagen var??

Der var simpelthen så mange. Min mands søskende havde filmet hvad der skulle forestille skjult kamera hjemme hos os – vi skreg af grin. Min svigerfar der skød en kanon af, var også priceless, og så sluttede aftenen med en omgang pigerne-mod-drengene battle på dansegulvet og en tur i havet. Alt sammen gav anledning til mange store grin. 

Hvor gik bryllupsrejsen hen?

Til Grækenland. På grund af min mands arbejde kunne det ikke lade sig gøre at tage på bryllupsrejse direkte efter brylluppet, så vi brugte et par dage i mine forældres sommerhus på vestkysten. Derefter brugte vi små to uger på at planlægge bryllupsrejsen, som endte med at blive en tur til Grækenlands smukke øer med forskellige stops undervejs. 

Nogle sidste råd eller viseord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude? 

Nyd det. Nyd det. Nyd det. Alt både før, under og efter. Overvej hvad der giver jer værdi og prioriter det.  Lad være med at stresse over alt det i burde og bare gør jer. Når det kommer til brudekjole, så tag den med ro, du kan godt nå det selvom du ikke køber kjolen et år inden. Omgiv dig med nogle der kender dig og din stil rigtig godt. Søg vejledning hos fagpersoner og lad dig ikke skræmme af specialdesignede kjoler – der er et budget for alle. 

Leverandører

Bruden bar brudekjole fra: Karim Design

Gommen bar tøj fra: Mond Copenhagen 

Ringe: Vanbruun

Fotograf:  Lasse Egeberg 

Videograf: n/a 

Bryllupslokation: Sjette Frederiks Kro, Aarhus 

Mad fra: Sjette Frederiks Kro, Aarhus 

Blomsterleverandør: Sjette Frederiks Kro, Aarhus

Hår & Makeup: Min veninde (hår), jeg (makeup)   

Bryllupsplanlægger: Min mand og jeg

Flere af vores fortryllende historier

View all