Signe & Emils bryllup

Hvor mødte I hinanden?

Vi mødte hinanden i 2009, da vi startede i 1.g på Ordrup Gymnasium i samme klasse.
Vi blev med det samme bedste venner og tilbragte meget tid sammen, både efter skole og til fester osv. Kun et halvt år efter skolestart, blev vi kærester.

Hvordan friede han til dig?

Emil friede til mig i august 2019, hvor vi var på safari i Kenya. Vi havde vores egen chauffør og det første eftermiddag/aften på savannen. Helt fantastisk oplevelse, at se elefanter, sebraer, giraffer osv., og så derefter blive friet til i en stor Jeep, kun Emil og jeg (og chaufføren selvfølgelig) på en uendelig stor savanne. Helt fantastisk!
De næste 2 ½ uges ferie blev kun endnu bedre. Det var skønt at kunne dele det og snakke om alt det vi kunne tænke os ifm. brylluppet.

Hvilken Karim Design kjole valgte du og hvordan vidste du, det var den rigtige brudekjole?

Jeg valgte Karim Design uden at have været hos andre. Jeg fik jer anbefalet af min veninde, som jeg er meget ens med.
Første gang jeg var hos jer fik jeg hjælp af Christina – virkelig sød, dygtig, rolig og behagelig at få hjælp af.
Jeg forklarede og viste billeder af det jeg gerne ville have. Christina var helt med.
Jeg prøvede en masse forskellige – også nogle som var en helt anden stil end det jeg ønskede mig. Men det var kun godt! Det gjorde mig endnu mere sikker på hvad det var jeg ville have og ikke ville have
Da jeg fik den sidste kjole på, var der ingen tvivl, det skulle bare være den! Meget simpelt og enkel med bar ryg. Ikke for meget tingeltangel.

Beskriv dit bryllupsdagslook ...

Jeg havde den smukkeste kjole på, lyserøde høje (8cm) sandaler, håret opsat i en knold, næsten ingen smykker, kun diamantøreringe, et lånt guldarmbånd og forlovelsesringen selvfølgelig Jeg havde den flotteste brudebuket i hvide og grønne farver, med lange stilke.

Hvordan følte du dig i din kjole på din bryllupsdag?

Jeg følte mig helt perfekt tilpas. Den sad præcis som den skulle og det gjorde mig tilfreds og godt tilpas. Virkelig en rar ting på sådan en stor dag.
Jeg er normalt ikke ”centrum” typen, men det gik så fint ´og det tror jeg bl. a. var fordi kjolen sad lige i skabet.

Hvor blev du gift? Fortæl os om hvor det forgik, stilen, atmosfæren på din bryllupsdag.

Vi blev gift i Taarbæk Kirke (min hjemby). Red hestevogn gennem dyrehaven ned til den have vi skulle holde reception i. Der var velkomstbobler og frugt (det var meget varmt den dag). Da vi kom, blev der serveret tapas og drikkevarer, senere bryllupskage, og om aftenen tog vi selv og 6 vennepar på Sticks n Sushi på hjørnet af Tivoli (på terrassen), hvor vi holdt middag. Alt var perfekt! Havde man ikke vidst bedre, havde man troet man var i Italien i haven og i New York på Sticks ☺ Stemningen var perfekt!

Hvad var det mest udfordrende ved planlægningen?

Vi skulle have haft stor fest på Stokkerup i Klampenborg, lidt uden for Taarbæk. Men Pga. corona blev hele set-uppet lavet om. Men det gjorde ikke noget, vi havde alle gæster med, scenen blev bare lavet om.

Hvad gjorde din dag ekstra speciel?

Alt! Det er svært at sige én bestemt ting, for det hele spillede bare
Bort set fra bryllupskagen som styrtede i kagemandens bil, pga. en cykel der kørte ud foran ham og han selvfølgelig bremsede op. Men det var kun ”sjovt” og kagemanden redede kagen så flot, så det havde ingen betydning

Det sjoveste øjeblik på dagen var??

Da vi stod i kirken og ikke vidste hvornår vi skulle kysse hinanden, så præsten lavede kyssemund + kysselyd, og så kyssede vi – alle grinede  

Og så kagen ;-)

Hvor gik bryllupsrejsen hen?

Pga. corona har vi ikke været ude at rejse. I stedet tog vi en lang cykeltur til Helsingør (vi kører begge racercykel) og spiste frokost og holdt nogle små pauser undervejs hvor vi fik slappet af og set f.eks. Fredensborg Slot.
Den rigtige rejse må vi have til gode.

Nogle sidste råd eller viseord som du kan dele med Karim Design´s kommende brude?

Slap af, tag det roligt, nyd det – det går ufatteligt hurtigt det hele.

Leverandører:

Bruden bar brudekjole fra: Karim Design

Gommen bar tøj fra: Jakkesæt til kirken fra skrædder John Taylor og smoking til om aftenen fra Karim design. Vanvittig fedt sæt! ☺
Fotograf:  Yu Zhao, https://www.instagram.com/yuzhyu/?hl=da

Videograf: Havde vi ikke.

Bryllupslokation: Privat have + Sticks på hjørnet af Tivoli.

Mad fra: I haven var det fra The Kitchen i Vedbæk
Blomsterleverandør: Aroma blomster Vesterbrogade, https://www.aromablomster.dk

Hår & Makeup: Nordic Hair Concept Lyngby, https://www.nordichairconcept.dk
Bryllupsplanlægger: Mig ☺


Flere af vores fortryllende historier

View all