Hvorfor ikke få lavet det rigtigt?

Se vores skræddersyede muligheder for herrer.
Herrer
Hos Karim Design har vi mange års erfaring med design af jakkesæt, som alle bliver skræddersyet.

Hos Karim Design har vi mange års erfaring med design af jakkesæt, som alle bliver skræddersyet.

Vi skræddersyer alt; bukser, jakker, blazere, frakker, smoking samt skjorter. Det hele bliver syet efter alle skrædderkunstens regler, lige efter dine mål. Dette har vi været eksperter i gennem to generationer.

Vi lægger stor vægt på at yde den bedste service. Vi gemmer dine mål, og kan løbende variere og justere modellen efter dit ønske, når du får syet skjorter, bukser samt blazere hos os. På den måde sikrer vi, at processen bliver så nem og enkel som mulig.


Fordelen ved at vælge skræddersyet
En skræddersyet skjorte eller et jakkesæt vil være med til at fremhæve dine bedste træk, da det er syet præcis efter dine mål.

Derudover er du med under hele processen, så du har indflydelse på de mindste detaljer; lige fra pasform til antal af knapper, knaphulsfarve, lommer, kontrastfarver mm. Det giver dig mulighed for et helt individuelt udtryk og pasform.

Herrer

Materialer

Hos Karim Design benytter vi os udelukkende af de bedste materialer. På den måde sikrer vi os, at du føler dig velklædt.

Vores skjorter er i bomuld og fås i alle tænkelige farver og mønstre. Billederne viser et lille udsnit af valgmulighederne.

Du vælger selv om skjorten, jakkesættet eller frakken skal være ensfarvet, stribet, ternet, mønstret eller en kombination – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Til gommen

Skal du giftes, og har din brud købt sin brudekjole hos os, kan du glæde dig over, at vi lige nu giver dig 10% på dit tøj til den store dag!

Herrer
Selve processen

For at dit skræddersyede tøj skal sidde optimalt, skal du typisk komme til 1-3 fittings. Det er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Prisen har du selv stor indflydelse på, da den afhænger af materialevalget. Vi har selvfølgelig materialer i alle prisklasser. Alt i bedste kvalitet, men med varierende priser.

Skræddersyet skjorter fra 1200,-
Jakkesæt fra 5.000,-
Bukser fra 2.200,-
Blazer fra 3.300,-
Frakker fra 4.700,-

Firmaaftaler

Vi står naturligvis også til fuld rådighed for virksomheder. Kontakt os gerne, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde. Vi kommer også gerne ud til jer med vores materialer, så vi kan vise, hvad vi har at byde på.